Aanbevelingen

Wat vinden de studenten en collega’s van ons?

Reacties

7

Customer Service Representative bij Netwave Systems B.V., afgestudeerd in 2013
Mary Mehrian is voor mij altijd een prettige docente geweest. Zij geeft les met passie voor haar vak en dit enthousiasme kan ze overbrengen op ons als studenten. Bovendien kan iedereen met vragen altijd bij haar terecht. Dit is een aantal belangrijke eigenschappen voor een toegewijde docente!

Toezichthouder SNL & BBR bij Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit – NVWA, afgestudeerd in 2014 Oud-collega’s Hogeschool Inholland Delft
Mary was mijn docent op de opleiding Landscape & Environment Management aan Inholland Delft. Zij heeft mij onder andere het vak Onderzoek & Methodiek gegeven. Wat Mary in mijn ogen kenmerkt is haar aanstekelijke karakter en manier van lesgeven. Met veel enthousiasme, logische redeneringen en onvoorwaardelijke betrokkenheid weet ze de lesstof volkomen begrijpelijk en toepasbaar te maken. Ik heb met haar colleges als achtergrond mijn afstudeeronderzoek bij Alterra Wageningen UR met relatief gemak kunnen opzetten en uitvoeren, bekroond met een diploma. Je was en blijft een top docent Mary, bedankt!

Docent Ruimtelijke ordening en Planologie, Hogeschool Inholland Delft
Mary is collegiaal, betrokken en heeft warme persoonlijkheid. Prettig om met haar samen te werken.

Docent Landscape & Environment Management, Hogeschool Inholland Delft
Een betrokken collega, die breed inzetbaar is op het terrein van milieukunde, inclusief scheikunde en onderzoeken.

Docent Hogeschool Inholland Delft, Leidinggevenden
Als ik denk aan Mary als docent, dan gaat zij voor kwaliteit vanuit een enorme betrokkenheid naar de student. Maar meer nog ken ik Mary als een edukator, gebruik makend van de kennis die er al zit, de student motiverend meer te willen weten en vrij te zijn van oordelen.

MSc MBA, Opleidingscoördinator Chemie Hogeschool Vlissingen
Mary is als uitbreiding van ons team van HZ University of Applied Sciences actief in het praktijkonderwijs van het bachelor-programma Chemie. Ze heeft een schat aan ervaring en bleek daardoor onverstoorbaar. Wat zeker in een eerstejaars practicum erg handig is. Bij de begeleiding van een minorproject wist ze de 3e-jaarsstudenten voldoende ruimte te geven om zich te zelfstandig te ontplooien terwijl ze toch de vinger goed aan de pols hield. Daarnaast een zeer prettige, innemende betrouwbare dame met een sterke persoonlijkheid die dus niet met zich laat sollen! Kortom een aanwinst voor ons team!

Directeur stichting Wateropleidingen, tot 1996 opleiding directeur Milieukunde Hogeschool Delft
Mary is zeer behulpzaam voor de collega’s en studenten en heeft hoge kwaliteitseisen voor haar werk en van haar studenten.

Reactie toevoegen